Credit counsel

Articole

Oferte

Credit rapid in rate Viva Personal Credit rapid in rate Viva Personal

Update April, 2021:

DAE - in functie de suma solicitata, incepe de la 77% si urca la cel mult 171%. Avantajele sunt evidente: obtinere in cateva minute, totul online, inclusiv pentru persoanele cu istoric negativ (restantieri inscrisi in Biroul de credit). Nu doar salariatii pot solicita acest imprumut, ci si PFA-urile.

Cuvinte cheie: Credit rapid in rate Viva Personal, Credite rapide. Denumirea comerciala a ofertei de credit bancar / imprumut nebancar: Credit rapid in rate Viva Personal. Tipul imprumutului: Imprumut rapid fara adeverinta. Numele institutiei financiare de credit (sau marca comerciala inregstrata, dupa caz):

Viva Personal

Detalii oferta credit:

Modalitatea acestui imprumut: credit nebancar pentru nevoi personale cu plata in rate.
Un imprumut rapid nebancar ce poate ajunge pana la suma de 10000 lei, dar, la nevoie, minimul acceptat prin Viva Personal este de numai 500 de lei.
Perioada de rambursare a acestui imprumut este de 12 luni - termen fix. Cu alte cuvinte, nu conteaza daca soliciti maximul de 10000 lei, sau minimul de 500 lei, tot 12 rate lunare egale vei avea de achitat inapoi.
Dobanda aplicata: 54%, la care se adauga comision analiza dosar 250 lei, achitabil numai daca vi se aproba cererea si primiti imprumutul.
Cum se acorda imprumutul Viva Personal? Simplu, rapid, fara acte multe si mai ales, fara adeverinta.
Este necesar sa primiti salariul pe card: obligatoriu, insa nu conteaza la ce banca.
Varsta minima: 21 ani
Varsta maxima la semnare contract: oricat
Venit minim acceptat: orice venit

Imprumut rapid doar cu buletinul, plata in rate lunare pe termen lung, cu cel mai mic cost posibil - Viva Personal

Nu va speriati nici de titulatura de IFN a Viva Credit, nici de sintagma care le apartine: credite rapide pana la salariu. Viva Credit din acesti ani este o institutie moderna, cu produse atractive si conditii de creditare simple, clare si corecte.
Imprumutul Viva Personal se acorda pe 12 rate lunare pentru sume intre 500 de lei si 10000 lei. Se acorda foarte usor si nu are costuri mari. » citeste acum mai multe detalii despre acest imprumut nebancar in rate.

Compara "Credit rapid in rate Viva Personal" cu alte oferte asemanatoare:

Imprumutul Simplu de Luat de la Piraeus Bank Imprumutul Simplu de Luat de la Piraeus Bank  »  Nu te mai agita din lipsa de finante, gaseste un sediu Piraeus Bank in preajma ta si mergi sa iti iei banii, acum imprumutul lor este Simplu De Luat
Creditul cu vacanta si dobanda fixa Bancpost Creditul cu vacanta si dobanda fixa Bancpost  »  Credit nevoi personale la care platesti doar 11 rate in fiecare an de contract - o luna ai vacanta de la rata, cand doresti tu, cu un singur telefon