Credit counsel

Articole

Oferte

Credit rapid bancar fara adeverinta Credit rapid bancar fara adeverinta

Update April, 2021:

Noul credit Expresso iti aduce 8.45% dobanda fixa la creditul in lei daca primesti venitul lunar la BRD, sau 9.45% altfel, rapid, fara adeverinta de venit. SUma maxima pe care o poti obtine este de 130000 lei. Retinem ca in contextul cresterii permanente si de durata a indicelui ROBOR, creditele cu dobanda fixa devin din ce in ce mai atractive.

Cuvinte cheie: Credit rapid bancar fara adeverinta, Nevoi personale. Denumirea comerciala a ofertei de credit bancar / imprumut nebancar: Credit rapid bancar fara adeverinta. Tipul imprumutului: Nevoi personale fara adeverinta. Numele institutiei financiare de credit (sau marca comerciala inregstrata, dupa caz):

BRD

Detalii oferta credit:

Acest credit bancar fara adeverinta de venit se acorda rapid, suma minima imprumutata fiind de numai 5001 lei, creditul putand urca, in functie de nevoile personale si de posibilitatile de rambursare, pana la 65000 lei (peste 14 mii euro).
Perioada minima pentru acest imprumut fara acte de venit este de 6 luni, mergand pana la 5 ani - 60 de rate lunare de achitat adica.
Pentru un credit rapid bancar fara adeverinta, dobanda aplicata este absolut senzationala: de la 8,78%!
Alte date suplimentare sau de interes: nu este nevoie sa primiti salariul pe card sau obligatoriu in cont, dar ca bonus, daca primiti venitul lunar la BRD, veti beneficia de o reducere substantiala la dobanda.
Varsta minima la care puteti apela la un asemenea imprumut este cea legala, de 18 ani, in timp ce maxim la semnarea contractului de credit se accepta sa aveti 62 ani.
Venitul minim acceptat depinde in functie de suma solicitata, insa cel mai important este ca se accepta orice venit legal pe care il puteti prezenta.

Dobanda buna, suma mare, 6 luni perioada de gratie la rate

BRD - Banca Romana de Dezvoltare, una dintre cele mai importante banci romanesti, ba chiar din intreaga regiune est-europeana, se mentine de peste 20 de ani sus in top, in special oe segmentul creditelor bancare de consum sau pentru nevoi personale, cu un pachet de produse de finantare simplu, clar si precis, iar inovatia la care a luat imediat parte - acordul cu fiscul care permite acordatea rapida a creditelor rapide fara adeverinta, o face sa fie si printre cele mai accesibile si mai interesante banci la care ati putea apela.
Dobanda mica, acte putine, aprobare in regim de urgenta, sume mari dar la costuri mici: cel mai ieftin credit bancar fara adeverinta » citeste acum mai multe detalii despre acest credit pentru refinantare.

Compara "Credit rapid bancar fara adeverinta" cu alte oferte asemanatoare:

Credit Libra Standard cu garantii mobiliare Credit Libra Standard cu garantii mobiliare  »  Imprumut bancar rapid garantat cu autoturismul, valoarea evaluata a bunului acopera cel putin 120% din valoarea acordata prin credit nevoi personale
Imprumutul cu plata lunara Provident Imprumutul cu plata lunara Provident  »  Cel mai nou produs Provident - aproape ca la banca: o simpla adeverinta, acordare in 24 de ore la domiciliu, plata pe termen lung dar in rate lunare