Credit counsel

Articole

Oferte

Imprumuturi pentru nevoi personale

Pe scurt si fara povesti, iata lista celor mai ieftine si mai bune credite pentru nevoi personale la care poti apela indiferent de situatie, la banci sau la IFN

ING credit de consum cu garantie ipotecara

ING credit de consum cu garantie ipotecara

Cele mai simple conditii de garantare pentru un imprumut de nevoi personale: ING Credit de Consum cu garantii imobiliare: apartament, casa sau teren... » Vezi toate caracteristicile
Cea mai raspandita categorie de imprumuturi obtinute prin intermediul institutiilor de credit (banci si IFN) se regasesc sub denumirea generica de credite pentru nevoi personale - cunoscute de asemenea sub titulatura de credite de consum. Cu mici exceptii, acestea au in comun cateva caracteristici: se acorda pe o perioada de maxim 5 ani, dosarul contine un numar restrans de acte si nu este necesara justificarea modului de cheltuire a sumelor de bani obtinute printr-un asemenea tip de credit.

Bancpost creditul Nume Prenume cu ipoteca

Bancpost creditul Nume Prenume cu ipoteca Poti finanta o investitie noua sau poti refinanta creditele mai vechi, fie pentru nevoi personale, fie pentru imobiliare, la costuri foarte decente si in conditii bune. Detalii »

Imprumut doar cu buletinul TeleCredit

Imprumut doar cu buletinul TeleCredit Obtine corect si foarte rapid sume mici pana la salariu doar cu buletinul scanat - 100% online, si promotii cel putin o saptamana in fiecare luna la TeleCredit IFN s.a. Detalii »

Imprumut rapid CreditFix

Imprumut rapid CreditFix Imprumutul rapid pentru nevoi personale CreditFix acordat prin sistemul nebancar autorizat de catre Banca Nationala a Romaniei, fara adeverinta de salariu sau garantii. Detalii »

Credit nevoi curente Imobiliare BT

Credit nevoi curente Imobiliare BT Cel mai flexibil imprumut rapid pentru nevoi personale din piata: creditul Imobiliare BT, termen de la o luna pana la 10 ani fara suma minima si mai ales fara garantii. Detalii »