Credit counsel

Articole

Oferte

Credite pentru refinantare si consolidare

Ai un credit vechi? Acum poti alege: fie iei bani in plus si platesti aceeasi rata, fie micsorezi substantial rata lunara, aceasta inseamna refinantarea bancara

ING Bank refinantare credit

ING Bank refinantare credit

Ai ramas cu dobanda mare la un credit mai vechi sau ai nevoie de mai multi bani? Sau ambele? Refinanteaza imprumutul la ING Bank, imediat se rezolva... » Vezi toate caracteristicile
Desi cea mai mare parte a clientilor care au credite in curs de derulare ar prefera sa nu mai pregateasca cereri si dosare pentru banci, refinantarea este totusi o procedura destul de simpla si cu avantaje foarte interesante, de natura atat finaciara (sume splimentare fara cresteri de cost, scaderi de dobanzi), cat si la nivelul comoditatii (combinarea contului de salariu cu plata automata a ratei, combinarea mai multor rate - de la una sau mai multe institutii financiare - intr-una singura).

Nevoi personale cu ipoteca Solutia BT

Nevoi personale cu ipoteca Solutia BT Solutia BT este denumirea celui mai deschis si mai simplu credit de consum sau investitii personale garantat ipotecar: de la 5'000 lei la 250'000 euro si DAE de sub 5%! Detalii »

Credit cu garantii reale Garanti Bank

Credit cu garantii reale Garanti Bank Garanti Bank lucreaza in tandem cu Garanti Credite de Consum in combinatia banca - IFN, astfel incat este aproape imposibil sa nu primesti un credit daca apelezi la ei. Detalii »

BRD Refinantare

BRD Refinantare Poti sa refinantezi unul sau mai multe credite de consum sau nevoi personale; poti sa o faci si pentru credite imobiliare sau chiar sa le combini, cu sau fara garantii. Detalii »

Refinantare fara garantii la Unicredit

Refinantare fara garantii la Unicredit Ai facut deja cel putin un credit imobiliar sau pentru nevoi personale, deci stii mersul. Daca vrei sa iti reduci costurile sau bani in plus: refinanteaza la UniCredit. Detalii »