Credit counsel

Articole

Oferte

Ipotecar

Alege cel mai potrivit si mai avantajos credit ipotecar: credit nevoi personale cu garantii, imprumuturi imobiliare sau refinantare cu ipoteca a unui alt credit

ING Bank refinantare credit

ING Bank refinantare credit

Situatiile in care renteaza sa iei un credit de refinantare: aduni ratele mai multor credite intr-una singura; scazi rata actuala datorita dobanzii; obtii bani in plus.
Ai ramas cu dobanda mare la un credit mai vechi sau ai nevoie de mai multi bani? Sau ambele? Refinanteaza imprumutul la ING Bank, imediat se rezolva
» Detalii complete:

Bancpost creditul Nume Prenume cu ipoteca

Bancpost creditul Nume Prenume cu ipoteca Numele, prenumele si cat doresti. Se verifica garantia si veniturile, iei banii. Apoi platesti 11 rate, o luna te odihnesti de la rata, pana termini Detalii »

Nevoi personale cu ipoteca Solutia BT

Nevoi personale cu ipoteca Solutia BT Banca Transilvania ofera Solutia BT - imprumut destinat nevoilor curente personale, garantat ipotecar in conditii avantajoase pentru rata si dobanda Detalii »

ING credit de consum cu garantie ipotecara

ING credit de consum cu garantie ipotecara Cele mai simple conditii de garantare pentru un imprumut de nevoi personale: ING Credit de Consum cu garantii imobiliare: apartament, casa sau teren Detalii »

FlexiPlus garantat cu ipoteca Raiffeisen

FlexiPlus garantat cu ipoteca Raiffeisen Ai dobanda speciala daca iti primesti salariul la Raiffeisen, plus 3 luni pauza la plata ratei dupa primele 6 scadente lunare, 0 avans, fara facturi Detalii »
In ciuda faptului ca multa lume confunda creditele ipotecare cu cele imobiliare - adica imprumuturi pe 25-30 de ani pentru cumpararea unei locuinte, in fapt o foarte mare parte a creditelor ipotecare - adica garantate cu o proprietate, sunt imprumuturi pentru nevoi personale, contractate pe termen relativ scurt, de maxim 5 ani. Care pot fi avantajele unui asemenea tip de imprumut? Multe, dar in special mentionam conditiile de acordare mult mai lejere si dobanzile incomparabil mai mici.